2017 Sezonunda Trend Olan Saç Renkleri Nelerdir?

Yeni sezon ile birlikte giyim olduğu gibi saç konusunda da moda olan renk skalası yer alıyor. Modanın yanı sıra güzellik ile ilgili de her sezon değişen akımlarda bu sezon kahve ve sarı tonları en çok adından söz ettiren stil renkler arasında girdi.

2017 sarı saç
2017 sarı saç

Yeni sezonda doğallığın hâkimiyeti sonuna kadar yaşanacak bu sebep ile yeni sezonda en doğal tonları uygulamanız önerilir. Ombre uygulamalarını sevenler için ise yeni sezon oldukça parlak geçecek Doğal ton uygulaması ile ombre uygulamaları yeni sezonda da moda olan kullanımlar arasında yerini aldı.

Doğal Saç Uygulamasında Moda Olan Hangi Renkler?

  • Yeni Sezonda Sarılar

Yeni sezonda özellikle dumanlı sarı tonu en çok tercih edilecek olan renk olarak karşımıza çıkıyor. Sarı renk kullanımını tercih edenler ya da sarı bir renge geçiş yapmak isteyenler için en ideal moda tonu olarak sunulabilir.

2017 saç renkleri
2017 saç renkleri
  • Yeni Sezonda Kahve Tonları

Yeni sezonda kahvenin her tonuna yer verilebilir. Yoğun koyu kahveden açık kahvelere kadar her tonunu saçınıza uygulama şansınız bulunuyor. Elbette burada da en belirleyici kriter yeni sezonu tren uygulaması olan doğallıktır.

  • Yeni Sezonda Bakırlar

Yeni sezonda adını sıklıkla duyacağımız ve saç renk tonları arasında yerin olacak olan renklerden birisi de bakır kızılı oldu. Farklı renk tonlarını içine hapseden renk son derece doğal görünüme sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir