2017 En Moda Düğün Makyajları

Yaz geldi, düğünler başladı. 2017 Yazında düğününüzü planlayanlar için en moda makyaj stillerini ve makyajı yaparken dikkat edilecek püf noktaları sizler için derledik. Bu yıl sade makyajlar ön planda. Göz makyajında farklı ve güçlü renkler ortaya çıksa da dudaklar için parlak rujlar bu yıl çok trend.

gelin makyajı
gelin makyajı

Düğün Makyajı Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Eyeliner makyajda vazgeçilmezimiz. Gelin makyajlarında da bu yıl klasik eyeliner çok moda.  Aydınlık tonlarda uygulanan far üzerine kedigözü stili eyelinerı uygulayın. Gözleriniz küçük ise eyelinerın kuyruğunu uzatmaya çalışın. Böylelilikle daha şık ve iri gözlere sahip olduğunuzu göreceksiniz. Düğün organizasyonunuzu açık havada yapmayı planlayanlardansanız aydınlık yüz makyajınızın yanı sıra parlak bir ruj ile mükemmel görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Bronz ten sevenler için bu makyaj stili 2017’de düğün makyajlarında en çok tercih edilenlerden.  Mat bir fondoten kullanmanızı ve elmacık kemiklerinizin üzerine aydınlık tonlar kullanırken altına yapacağınız kontur ile yüz hatlarınızı tüm detayları ile ortaya çıkarmanızı öneriyoruz.

gelin makyajı
gelin makyajı

Bu yık parlak dudaklar daha ön planda. Düğününüzde daha canlı bir görüntüye sahip olmak istiyorsanız parlak renkte dudaklar tercihiniz olmalı. Ruj seçimi yaparken ağır tonlar yerine daha soft tonlardan yana seçim yapmalısınız.

Kalın kaşlar bu yıl her yerde karşımıza çıkıyor. Düğün makyajlarında da sizlere doğal görünümlü kalın kaşlar öneriyoruz. İnce kaşlarınızı düğün gününüze kadar kalın ve şık bir görünüme kavuşturmak için şimdiden kaşlarınızı almayı bırakmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir