2017 Yaz Modasının Renklerine Genel Bakış

Kabul etsek de, etmesek de kadın olmak zor iş. İnce detayları var kadın olmanın, kadın her dem biraz kendi isteği ile biraz toplumun görünmeyen kuralları yüzünden her dem şık, bakımlı olmak zorunda. Eş de olsa, anne de olsa, bu durum değişmiyor. Hele bir de aktif bir iş yaşamı var ise o zaman kendisine gereken özen göstermesi dışında bir şansı bulunmuyor, tabi modaya uymamak gibi bir lüksü de yok. Kendisi salaş giyinmeye bayılsa bile.

etek modelleri
etek modelleri

Biz de bu yazımızda 2017 yaz modasında en öne çıkan renklere bakacağız, zira moda sadece tasarımlardan ibaret değil. Bu işin içinde en önemli faktörlerin başında şüphe götürmez bir gerçek ki renkler geliyor.

İşte O Renkler

Bu yaz tabiri caiz ise deli bir yaz. Bu yaz içinizdeki çocuğa izin verin, çıksın ortaya. Dilediğiniz renkleri cıvıl cıvıl giyerek sokağa çıkabilirsiniz. İlle de siyah, beyaz olacaksınız diye bir kaide kesinlikle yok.

Sezonun en gözde rengi hiç şüphe yok ki, turuncu. Tüm renkler çok canlı ama bir o kadar da kadınsız tonlara rastlamak mümkün.

turuncu
turuncu

Kadına başka bir güzellik katan pembeler, göz alıcı kırmızılar, ille de sarı öne çıkan diğer renkler. Tropik yeşilleri de bu listeye unutmadan eklemek gerekiyor tabi ki. Neon tonlarını da çok unutmamalı elbette. Bu renklerden hangisi uyarınıza gelirse gönlünüzce kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir